Over Mij

Ervaring in de e-commerce

Passie voor het vak

Het begon als een hobby, ontwikkelde zich tot een haat-liefde verhouding en uiteindelijk tot een passie.

Bij mijn laatste werkgever kreeg ik een WordPress training, omdat ik de bedrijfs website onder mijn hoede kreeg. Ik wist na een paar minuten in de cursus, dat ik hier meer mee wilde doen. Ik voelde me een spons die meer en meer erover wilde weten.

Toen ik in Bali woonde hield ik een reisblog bij, die ik gebouwd had in WordPress. Toen ik moeder werd van mijn zoontje, besloot ik na 3 maanden dat ik een webshop wilde beginnen. Elke nacht als mijn zoontje sliep, bouwde ik aan deze webshop. Ik leerde met de dag, door vallen en opstaan, door Google en Youtube en door de juiste vragen aan de juiste mensen te stellen. Op deze manier heb ik sieraden leren maken, leren ondernemen en leren websites bouwen. Het is wel duidelijk dat als ik mij ergens in vast bijt, ik dit niet zomaar meer los laat.

Mijn webshop groeide uit tot een succes. Nu 5 jaar later is Saint Clairmont een gerenomeerd sieradenmerk, voor particulieren en wholesale B2B.

Steeds vaker kreeg ik de vraag wie mijn webshop gebouwd had. Ik besloot uiteindelijk een tweede bedrijf te beginnen en andere ondernemers te helpen aan een mooie website of webshop, met hun branding of met creatief design.

Wat mij onderscheidt van andere website bouwers, is dat ik door mijn ervaring in de e-commerce, veel kan vertellen over wat belangrijk is in een website of webhop. Wat ik vaak van klanten hoor, is dat ze blij zijn dat ik een website heb gemaakt, die precies bij ze past. Zonder dat ze zelf eigenlijk wisten wat er nou precies bij ze past. De stijl, de look en feel van een website zijn natuurlijk erg persoonsgebonden.

Ik houd ervan de klant te leren kennen en erachter te komen waar diegene blij van wordt als het om stijl en branding gaat. Daarbij krijg ik een gevoel en ideeën over wat ik bij die klant vind passen. Ook houd ik ervan moderne websites te maken, die on trend zijn, maar ook tijdloos.

Ik houd van duidelijke websites, die licht aanvoelen. Ze horen goed in elkaar te zitten en mede de reden zijn dat jouw bedrijf een succes is of wordt.

Clairmont creative eigenaresse