Website laten maken

Wat is er allemaal mogelijk?

En waar moet ik beginnen?

Er komt een hoop bij kijken als het gaat om een website laten maken. Het is fijn als je al een idee hebt wat er allemaal op mag komen. Heb je dit niet, dat geeft niet, dan komen we daar samen uit. Je krijgt altijd een mail toegestuurd met allerlei vragen over wat je nodig denkt te hebben en om hoeveel pagina’s of bijvoorbeeld producten het zou gaan. Je krijgt opties en mogelijkheden te zien en aan de hand daarvan wordt een prijs opgemaakt.

De website wordt in WordPress gebouwd, dit betekent dat de website altijd verder uitgebouwd kan worden. Je zit dus niet vast aan de keuzes die je maakt, er kan altijd verder gebouwd of gewijzigd worden. Een webshop wordt ook in WordPress gebouwd, met de shop module Woocommerce.

Alle websites krijgen een uniek design. Vaak is het zo dat er vaste templates gebruikt worden door website bouwers, die tot op bepaalde hoogte aangepast kunnen worden. Zo’n template is gratis of betaald. Wij bouwen in een bouwprogramma waar de gehele look van de website op maat gebouwd kan worden. Elke website is dus ook uniek.

Maandelijks abonnement voor (kleine) wijzigingen en toevoegingen

Na oplevering van de website, kun je er voor kiezen om een maandelijks abonnement af te sluiten bij ons. Voor een klein bedrag per maand, mag je eindeloos vragen stellen en zullen wij (kleine) wijzigingen en toevoegingen maken aan de website. Voor veel klanten is het een fijn idee dat ze niet aan hun lot worden overgelaten als de website klaar is. Je krijgt altijd een pdf toegestuurd met FAQ, die al veel vragen zal tackelen.

Bij wijzigingen of toevoegingen die buiten het abonnement vallen, zullen we opnieuw een offerteprijs maken.

Mailbox + email adres

Het is mogelijk om een zakelijk email adres aan te laten maken. Je kunt tot max. 3 email adressen laten aanmaken, voor €36 per jaar. Je krijgt de mail gegevens toegestuurd, waarmee je de mail kunt aanmaken op jouw telefoon of kunt koppelen aan bijvoorbeeld Gmail of Outlook. Ook kun je de mail bekijken via de server van de webhost.

Webhosting

Ik werk samen met Taivas Webconsulting: een kleine webhoster met passie voor de techniek. Doordat ik korte banden, en 1-op-1 contact heb met de ontwikkelaar van het hosting platform kunnen technische vragen snel en kundig opgepakt worden. Het resultaat is een snelle website met een zeer hoge beschikbaarheid en lage laadtijden.

Lees hier meer over de webhosting en de kosten daarvan.

Waar moet ik aan denken qua prijs?

We hebben op de Pakketten pagina een prijs indicatie gegeven. Je kunt hier bekijken waar je ongeveer op uit komt. Nadat je van ons een vragenlijstje hebt ingevuld, geven we jou een offerteprijs.

Is de website makkelijk zelf te bedienen?

WordPress is een CMS (content management systeem) die erg toegankelijk en gebruiksvriendelijk is. De backend van de website is overzichtelijk, veel dingen wijzen voor zich en daarnaast is Google je beste vriend. Ook mag je bij een abonnement natuurlijk vragen bij ons stellen.

Is het de investering waard?

Een goed uitziende website wekt vertrouwen, een goed in elkaar gezette website trekt klanten aan en laat klanten overgaan tot het uiteindelijke doel van jouw website.

Bedenk zelf maar eens als je een website bezoekt die langzaam is, niet goed werkt, onduidelijk is, op mobiel half te zien is. Het voelt onveilig, je raakt gefrustreerd en zoekt verder naar een betrouwbare website.